100 webes bukta: domainek, tárhely

+ Hogyan változtass?

Domainekkel kapcsolatos problémák feldolgozása rövid videók formájában

Új videósorozatot indítottam, amelynek célja, hogy RÖVIDEN szóljon 1-1 webes kérdésről. Ezen az oldalon azokat gyűjtöm össze, amelyek a domainnevekhez kapcsolódnak.

Általában a videóimra jellemző, hogy alaposan körbejár egy-egy témát. Van, akinek ezekhez nincs türelme, vagy éppen ideje.

Most lehetőség van kisebb falatokban fogyasztani az online táplálékot. Ugyan nem feltétlenül egypercesek a videók, de annyira nem is hosszúak 🙂

Szó lesz arról, ha

Szóval vannak bőven témák, amelyeket körbe lehet járni! Kövessél a YouTube-on, a közösségi felületeken vagy iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a vállalkozásod számára fontos infókról!

7. Nem saját domainnév

Csábító az, ami ingyen van, pláne egy induló vállalkozásnak! A videóból kiderül, miért nem jó ez neked.

Három cikkben is foglalkozom azzal, mikor, milyen domaint érdemes regisztrálni, olvasd el azokat is! Első rész: alapok, második rész: mit csináljak, ha foglalt? Harmadik rész: .com-ot mikor?

11. Nem .hu domainnév

Ha foglalt a domain, amit eredetileg szerettél volna, ne regisztráld ugyanazt .com-mal vagy .eu-val! A videóból kiderül, hogy miért.

Kapcsolódik ehhez egy csomó hasznos cikk, nézd meg őket itt:

Hogyan válassz domaint: 1. rész, 2. rész, 3. rész

Jó ötlet sok domaint regisztrálni?

32. Nem SSD tárhely

A tárhely is számít a találati rangsor kialakításakor a Google esetében.

38. Nincs SSL tanúsítvány

Mi az az SSL tanúsítvány?

Minek kell az a weboldaladhoz?

Miért szúrsz ki magaddal, ha nincs?

Oszd meg ismerőseiddel ezt az oldalt az asztali gépen balra ←, mobil eszközökön lent ↓ található megosztásgombok segítségével! Köszönjük!  Lájkolj/kövess közösségi oldalainkon, hogy mindig értesülj az új bejegyzésekről!

Bozókiné Antal Rita

2004 óta onlinemarketing-tanácsadás, marketingstratégia kialakítása, keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média részvétel tervezése, kivitelezése. Webhelyadatok elemzése, konkurenciafigyelés, online kampányok kidolgozása. Tartalommarketing, szövegírás.

Pin It on Pinterest

Share This