100 webes bukta: a weboldal 1.

+ Hogyan változtass?

A weboldalak létével kapcsolatos problémák feldolgozása “egyperces” videók formájában

Új videósorozatot indítottam, amelynek célja, hogy RÖVIDEN szóljon 1-1 webes kérdésről. Ezen az oldalon azokat gyűjtöm össze, amelyek a weboldalakkal foglalkoznak, kifejezetten a létükkel-nemlétükkel, milyenségükkel.

Általában a videóimra jellemző, hogy alaposan körbejár egy-egy témát. Van, akinek ezekhez nincs türelme, vagy éppen ideje.

Most lehetőség van kisebb falatokban fogyasztani az online táplálékot. Ugyan nem feltétlenül egypercesek a videók, de annyira nem is hosszúak 🙂

Szó lesz arról, hogy miért jó vagy rossz, ha weboldalad

  • van,
  • nincs,
  • bérelt,
  • egyoldalas,
  • nem egyoldalas,
  • nem reszponzív stb.

Szóval vannak bőven témák, amelyeket körbe lehet járni! Kövessél a YouTube-on, a közösségi felületeken vagy iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a vállalkozásod számára fontos infókról!

1. Ha van weboldalad

Ez is lehet probléma. A videóból kiderül, mikor érdemes elgondolkodni a megszüntetésén, illetve milyen alternatívák vannak.

2. Ha nincs weboldalad

Milyen hátrányai lehetnek, ha mások felületein (pl. Facebook) szerepel a teljes céges webes jelenlétünk?

4. Bérelt weboldalad van

Tájékozódjunk előre, ne akkor derüljön ez ki, amikor el akarjuk költöztetni az oldalt – és ez nem lehetséges. Ide kapcsolódik ez a bejegyzés az “ingyenes” oldalakról, nézd meg azt is.

13. Egyoldalas weboldal

Írtam már egy sokkal részletesebb cikket az egyoldalas weboldalak előnyiről és hátrányairól, olvasd el ott a részleteket, de ezt a videót megnézheted itt is.

14. NEM egyoldalas weboldal

Írtam már egy sokkal részletesebb cikket az egyoldalas weboldalak előnyiről és hátrányairól, olvasd el ott a részleteket, de ezt a videót megnézheted itt is.

15. Nem reszponzív weboldal

Miért nem lépett még olyan sok vállalkozó, miért van még mindig mobilon használhatatlan weboldaluk?
A weboldal látogatóin kívül kit/mit zavar még az ilyen weboldal?
Ha egy weboldal elvileg reszponzív, akkor hogyan lehet, hogy mégsem???

A témához kapcsolódik: 2020 UPDATE! 9 ütős tipp: hogyan szúrjuk el egy étterem honlapját!

Oszd meg ismerőseiddel ezt az oldalt az asztali gépen balra ←, mobil eszközökön lent ↓ található megosztásgombok segítségével! Köszönjük!  Lájkolj/kövess közösségi oldalainkon, hogy mindig értesülj az új bejegyzésekről vagy iratkozz fel hírlevelünkre!

Bozókiné Antal Rita

2004 óta onlinemarketing-tanácsadás, marketingstratégia kialakítása, keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média részvétel tervezése, kivitelezése. Webhelyadatok elemzése, konkurenciafigyelés, online kampányok kidolgozása. Tartalommarketing, szövegírás.

Pin It on Pinterest

Share This