Új weboldal: mindig az igények alapján!

Egy pénzügyi tanácsadó induló weboldalát mutatom be most, ahol az egyoldalas honlapok tulajdonságait ötvöztem a hagyományos menüszerkezettel.

Önálló menüpontnak akkor van értelme, ha a „szakmai ajánlás” alapján legalább 300 szavas mondanivalónk van. Ha nincs, akkor elgondolkozhatunk egy másik lehetőségen – azon, amit itt is választottunk.

 

4-in-1 menüpont

A négy „lakossági szolgáltatás” a Megtakarítás, Biztosítás, Befektetés és Hitel tartalma nem volt olyan sok, hogy érdemes lett volna mindegyiknek 1-1 külön menüpontot létrehozni, viszont szerettük volna, hogy a menüsorban jól láthatóak legyenek ezek a tevékenységi területek. Így ezt a négy tartalmat egy menüponton (oldalon) belülre tettük, de a felső menüsávban külön gombokkal navigálhatunk hozzájuk.

Mint azt ebben a másik bejegyzésemben/videómban részletesen elmondom, az egyoldalas weboldalaknál, illetve az ilyen, többféle tartalommal rendelkező oldalaknál gond lehet az, hogy a Google Analytics szerint 0 másodperc az oldalon eltöltött idő, és 100 %-os lehet a visszafordulási arány.

Ezt védhetjük ki úgynevezett görgetési esemény létrehozásával. Ennél az oldalnál azt állítottuk be, hogy eseményként regisztrálja, ha valaki egy oldal 75%-áig legörgetett. Így abban az esetben is kapunk mérési adatokat a weboldalról, hogyha csak ezen az egy lapon belül navigál a látogató.

(Ebben a bejegyzésemben még többet olvashatsz az egyoldalas weboldalak előnyeiről és hátrányiról, két videó is helyet kapott a szöveg mellett…)

4-in-1 menüpont

Van lehetőség fejleszteni…

Ez most még csak egy „gyorsan összedobott”, induló weboldal, a lehetőség a fejlődésre visztont adott: például a négy szolgáltatás kaphat majd külön menüpontot, ha részletesebb információt szeretne biztosítani az érdeklődőknek a kitűnő pénzügyi szakember Zámbori Miklós, akit én is szívből ajánlok! 😊

„Ritát a szakmai weboldalam elkészítésével bíztam meg. Rendkívüli körültekintést és proaktivitást tapasztaltam a részéről, és a haladásunk során mindig meglepett egy-egy olyan fontos információval, amelyre magamtól sosem gondoltam volna, de a weboldal sikeressége szempontjából fontosnak bizonyult! Nem voltam számára könnyű eset, de türelemmel viszonyult hozzám, amit ezúton is köszönök! smile

Zámbori Miklós

pénzügyi tanácsadó

Oszd meg ismerőseiddel ezt az oldalt az asztali gépen balra ←, mobil eszközökön lent ↓ található megosztásgombok segítségével! Köszönjük!  Lájkolj/kövess közösségi oldalainkon, hogy mindig értesülj az új bejegyzésekről!

Bozókiné Antal Rita

2004 óta onlinemarketing-tanácsadás, marketingstratégia kialakítása, keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média részvétel tervezése, kivitelezése. Webhelyadatok elemzése, konkurenciafigyelés, online kampányok kidolgozása. Tartalommarketing, szövegírás.

Pin It on Pinterest

Share This