Weboldal karbantartás

Miért kell a weboldalnak havi karbantartás?

Általánosan elterjedt tévhit az, hogy a weboldal elkészítése után már nem kell vele foglalkozni. Ez sajnos egyáltalán nem igaz!

Az autót is rendszeresen kell vinni olajcserére, szűrőcserére, stb. – ugyanígy a rendszeres karbantartás az elkészült weboldal tartós, megbízható működését szolgálja.

Ezért minden általunk készített weboldalhoz erősen ajánljuk ügyfeleinknek a karbantartás igénybevételét.

A havi karbantartással

 • minimálisra csökken a kibertámadások veszélye.
  Ennek ellenére, ha mégis probléma merül fel az oldalon, kétféle eszköz is jelez: az egyik a támadási kísérletekre figyelmeztet, a másik pedig az odal működését figyeli. Így probléma esetén gyorsan tudunk reagálni.
 • megbízhatóan, jól működnek a honlap „alkatrészei”, funkciói;
 • a weblap gyorsan betöltődik.
  A Google a besorolás szempontjából alapvetőnek tartja a felhasználói élményt, aminek az egyik első mérőszáma a weboldal betöltési sebessége.

Milyen karbantartási csomagok vannak?

Számít a weboldal összetettsége

A Mini csomagba a legegyszerűbb oldalak tartoznak: 1 nyelv és maximum 10 bővítmény felhasználásával készültek.

A Bővített csomagba tartozó oldalak lehetnek 1 vagy többnyelvűek és maximum 20 bővítményt tartalmazhatnak.

Nagyobb, összetettebb oldalak karbantartása? Az ilyen weblapok havi karbantartására egyedi árajánlatot adunk.

+ 1 óra havi weboldalmódosítás beépítve a karbantartási csomagba

Egy órába sokminden belefér: lecserélni a havi akciós terméket, feltenni 1-2 új blogbejegyzést… Ilyen kevés és alkalmi munkáért nem érdemes kitanulni a weboldal kezelését! A gyakorlott szakember gyorsabban, költséghatékonyabban tudja végrehajtani ezeket a módosításokat.

Karbantartási csomagjainkban kedvezményes áron jutsz havi egy óra weboldalmódosítási időhöz.

Az oldal funkcióinak bővítését, áttervezését külön árajánlat alapján tudjuk kivitelezni, ez nem képezi a havi weboldalmódosítás részét.

Éves díjfizetés

Havi díjfizetés

Mini

60.000 Ft helyett

35.000 Ft

Mini + 1 óra

118.800 Ft helyett

95.000 Ft

Bővített

90.000 Ft helyett

75.000 Ft

Bővített + 1 óra

156.000 Ft helyett

125.000 Ft

Mini

nem elérhető

Mini + 1 óra

9.900 Ft/hó

Bővített

nem elérhető

Bővített + 1 óra

13.000 Ft/hó

A weboldal karbantartás elemei

 • biztonsági mentéshez külső tárhely biztosítása, összekapcsolása a weboldallal;
 • a weboldalról biztonsági mentés készítése;
 • WordPress, a sablon és a bővítmények frissítése;
 • ezután az oldal működésének a tesztelése.
 • Hiba észlelése esetén a működő állapot visszaállítása,
 • a hiba feltárása,
 • majd hibaelhárítás megkezdése.

Az oldal működésének monitorozása

 • a weboldal állandó működését figyelő program telepítése;
 • biztonsági felügyeletet biztosító program telepítése a betörési kísérletek észlelésére.

Szeretnénk jelezni, hogy cégünk nem nyújt rendszergazdai szolgáltatásokat, ezért karbantartást és hibaelhárítást csak munkanapokon 8-17 óra között végzünk.

A hibaelhárítás menete

Harmadik féltől származó szoftvereket, online eszközöket használunk fel a weboldalkészítés során (például: WordPress keretrendszer, Divi sablon, különböző funkciókat ellátó bővítmények). A tőlünk telhető legnagyobb körültekintéssel, jóhiszeműen választjuk ki és használjuk fel a legmegbízhatóbbnak tartott, jó értékelésekkel rendelkező programokat, de nem tudunk felelősséget vállalni ezek tökéletes, állandó, vírusmentes, a GDPR vagy más törvényeknek megfelelő működéséért.

Szerencsére elmondhatjuk, hogy az általunk készített és karbantartott weboldalakat még egyszer sem törték fel, ritkán adódnak problémák.

Hiba esetén először mindent megteszünk annak érdekében, hogy egy működőképes állapotot tudjunk biztosítani – esetleg valamilyen csökkentett módban vagy funkcionalitással, amíg a probléma meg nem oldódik.

A havi karbantartási csomag részeként hiba esetén a működőképes állapot visszaállítása után

 • megvizsgáljuk a hibajelenséget és gyorsan elhárítjuk, vagy
 • felvesszük a kapcsolatot a program fejlesztőjével és válasza alapján járunk el.

Nem képezi részét a havi karbantartási csomagnak, ha

 • sérülékenység miatt le kell állítani egy bővítményt és újat kell találni helyette,
 • a szerver- és tárhelybeállításokat kell módosítani,
 • programozói tudást igényel az adott feladat.

Az ilyen hibaelhárítást a hibától függően mi magunk vagy alvállalkozó bevonásával végezzük, időtartama és ára a feladattól függ.

Összegzés: a weboldalnak (is) kell a karbantartás!

Miután elkészítettük weboldaladat, mindenképpen kérd ezt a szolgáltatást is!  Igaz, hogy ez is költséggel jár, a honlapoddal viszont pénzt szeretnél keresni, tehát jól ell működnie – erre pedig érdemes ennyit áldozni.

|

"A weboldalunk újratervezése kapcsán dolgoztunk együtt Ritával. Kemény munka, sok feladat, időnként nehéz percek jellemezték a kooperációt. A közös munka során Rita akkurátus, következetes, precíz és türelmes hozzáállása, fáradhatatlan munkája, a többiek munkára való ösztönzése, megoldáskereső hozzáállása és szakmai profizmusa meghozta gyümölcsét. Köszönjük!"

Feleki Katalin
menedzser, Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület

|

"Sok hónapig tartó közös munkánk eredménye egy olyan weboldal, ami számunkra a legmegfelelőbb lett. Sok érdekes tanáccsal ajándékozott meg bennünket és persze igyekeztünk eleget tenni a kéréseinek, hiszen tudtuk hogy mind miértünk van.

Nem volt velünk könnyű dolga, de nagy türelemmel viselte és mindig ugyanolyan kedvességgel fogadott bennünket. Köszönjük, hogy együtt dolgozunk."
Geri Zsolt
kártevőirtó

|

"A SzámTámAdó kft. honlapjának elkészítése kapcsán partneri ajánlás alapján kerültünk kapcsolatba.

A projectet kézben tartotta, szakmai tapasztalatait kihasználva rengeteg hasznos észrevétellel segítette az eredményes munkát."

Dobai Gábor
SzámTámAdó Kft.
 

|

“Évek óta dolgozunk együtt a Duotone Kft-vel és Ritával, mindig gyors, pontos, kreatív. Az általa tervezett honlapjaink látványosak és eredményesek. Köszönjük kedves, barátságos, türelmes és sikeres munkáját.”

 

Dr Pálfi Zoltán
Urpion Kft. tulajdonosa, urológus szakorvos

|

„Weboldalunk elkészítése személyes megbeszélés és tanácsadás keretében részletes igényfelmérést követően gyorsan és precízen történt meg.

A folyamatos kapcsolattartás segítette a megválaszolandó kérdésekben a döntéshozatalt. Lépésről lépésre haladva több variáció közül választhattam. Köszönöm a munkát!”

Csillag János
tulajdonos, ügyvezető, Középfesz Kft.

|

"Nagyon köszönöm a sok segítséget. Rita nagyon felkészült és széles látókörben tud profin dolgozni. A weboldal szuper lett és érthető, elérhető könnyen.

Minden részletre ügyelt, felhívta olyan dolgokra is a figyelmemet, amit magamtól nem vettem volna észre. Igazi élmény volt vele együtt dolgozni."

Krepsz Gábor
Ragaszt-Team Kft.

|

„A honlapunk kialakításában és frissítésében évek óta dolgozunk együtt a Duotone Kft-vel. Mindig preciz, pontos, dinamikus, kreatív munkát végeztek. Jelenlegi megújítás során Rita szakértelmével, gyors és minden részletre, kérésre kiterjedő munkájával egy elképzeléseinknek megfelelő, jól használható honlapot alkotott számunkra. Köszönjük kedves, barátságos és hatékony munkáját.”

Dr. Kegye Adrienne
sugárterapeuta, pszichoterapeuta szakorvos

|

“Nem mindegy, hogy weboldalam, vagy sikeres weboldalam van! Nagyban függ a weboldalkészítő szakmai tudásától…. Rita több évtizedes tapasztalatának és tudásának köszönhetően nagyon jól bánik az emberekkel.
Mindenkinek, aki sikereket szeretne elérni vállalkozásában javaslom, hogy kérjen időpontot Ritától, a Duotone Kft-től!…"

Kardos Ildikó
Óvodapedagógus és meséket író

Pin It on Pinterest

Share This