Weboldalkészítés

virtuális nyaralással

Számomra az egyik csodálatos dolog az online marketingben mindig is az volt, hogy megismerek új szakmákat, iparágakat, és beleáshatom magam ezeknek a világába. Szeretek új dolgokat tanulni… „Input” – ahogy azt az 5-ös számú robot mondja (Rövidzárlat c. film).

Ennél a munkámnál nem egy szakma részleteiben mélyedtem el, hanem virtuális nyaralást tehettem Mexikó gyönyörű tájaira – hiszen egy magyar-mexikói utazási iroda számára készítettem egy új weboldalt a régi helyett. A szomorkás őszi időben ez igazán üdítő volt!

Ráadásul nagyon jól ment a munka, ilyen ügyfelet kívánok tucatjával mindenkinek – magamat is beleértve 😉.

Weboldalkészítés virtuális nyaralással - "Input"

A főoldal funkciója…

A főoldal hajtás feletti részét az iroda három legfontosabb tevékenységének szenteltem: a kattintható „gombok” máris segítenek gyorsan továbblépni a kívánt menüpontba. Ez rész legjobban asztali gépen mutat, minden további oldalon viszont a legfontosabb a könnyű mobilos kezelhetőség volt.

 

Mobilra optimalizált

Az utazási iroda célközönsége jellemzően mobilon böngészik, ezért a mobilra optimalizált dizájn alapkövetelmény.

Emellett természetesen a telefonszámok mindenhol kattinthatók (egy gombnyomással közvetlenül hívhatók).

 

Receptajánló: főzd meg itthon!

Mexikó hangulatára a receptajánló blogbejegyzéseivel hangolódhatunk rá. Itt olyan ételek leírását találjuk, amelyeket itthon is elkészíthetünk.

 

Most következik a fejlődés…

Ez a weboldal stabil alapot teremt a Hmex utazási iroda online jelenlétének. Biztos vagyok benne, hogy a járvány elmúltával sokan kedvet kapnak arra, hogy élőben is megnézzék Mexikó izgalmas világát.

Addig is marad a virtuális nyaralás. Nézz körül te is!

“Rita építette az új website-unkat, nagyon szép lett. Annak ellenére, hogy hat óra időeltolódással dolgoztunk együtt (mi Mexikóban, Rita Magyarországon) nagyon gyorsan és zökkenőmentesen ment a munka. Rengeteg hasznos tanáccsal látott el és olyan dolgokra hívta fel figyelmünket amire nem is gondoltunk volna. Köszönjük szépen!”

Kamarás Norbert

tulajdonos, Hmex utazási iroda

Oszd meg ismerőseiddel ezt az oldalt az asztali gépen balra ←, mobil eszközökön lent ↓ található megosztásgombok segítségével! Köszönjük!  Lájkolj/kövess közösségi oldalainkon, hogy mindig értesülj az új bejegyzésekről!

Bozókiné Antal Rita

2004 óta onlinemarketing-tanácsadás, marketingstratégia kialakítása, keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média részvétel tervezése, kivitelezése. Webhelyadatok elemzése, konkurenciafigyelés, online kampányok kidolgozása. Tartalommarketing, szövegírás.

Pin It on Pinterest

Share This